Echipa DJ

DJ/M.C. Cryss

Dj CryssFondatorul si liderul Best-Dj are o experienta in industria entertainment-ului de peste 10 ani. Fiind in bransa de atatia ani a vazut si adoptat diferite stiluri si trend-uri. In alta ordine de idei, nu conteaza ce trend „vine sau pleaca”, el crede ca cei mai importanti 3 factori la o petrecere raman aceeiasi pentru reusita : Distractie, muzica buna si bineinteles invitati de onoare.


Dj. Energy K.

Dj Energy KUnul din cei mai populari DJ din Romania cu peste 15 ani de experienta si colaborari cu principalele cluburi si posturi de radio din Bucuresti si din tara.

Da energie si clasa evenimentelor din fruntea meseriei sale fiind un artist cu multiple calitati, caruia intotdeauna ii pasa de clientii si evenimentele acestora. Este extrem de auto motivat , este capabil sa transfere toata starea de bucurie catre oaspetii sai astfel incat sa poata rezulta in final un eveniment de neuitat.


Dj. Ebby

Dj EbbyCu peste 10 ani de experienta profesionala, dj Ebby este considerat de foarte multi unul dintre cei mai buni dj specializat prin varietate si puterea de a se adapta intocmai evenimentelor de orice gen.
Perfect pentru a mentine atmosfera pe o linie corespunzatoare toata seara, reuseste sa-i faca pe toti sa aiba parte de momente minunate, despre care sa povesteasca cu drag cu orice ocazie.


DJ/MC T.M.C

Daca esti in cautare de talent si diversitate, ai ajuns in locul potrivit!dj TMC

Dj. T.M.C poate intretine atmosfera pe ringul de dans cat este noaptea de lunga prin selectiile variate de muzica si abilitatile sale de a mixa. Cu 8 ani de experienta in spate, intotdeauna va fi bun in ceea ce face, aratand asta la toate evenimentele la care va participa. Nu este un strain in meseria de MC iar personalitatea si farmecul sau sunt destul de evidente prin microfon!


DJ/MC Noire

DJ NoireDe mic a visat sa devina Dj totul incepand in perioada adolescentei, mergand in cele mai populare cluburi, ascultand si invatand de la cei mai buni dj ai lumii , niste pionieri ai industriei muzicale ce au aprins o scanteie in inima sa, devenind apoi o flacara constanta fara o urma de stingere.

Acum cunoscut sub numele de Dj. Noire, isi ia cu excelenta angajamentul ca prin pasiune sa faca persoane pe care nu le-a cunoscut niciodata sa petreaca momente de neuitat dansand si ascultand piesele puse de el.


DJ/M.C. Bass

Dj BassDeschis catre diversitate, iubeste sa jongleze cu muzica de toate categoriile si pentru toate gusturile.

Pasiunea pentru muzica este atat de mare incat selectiile de muzica alese de Dj.Bass se potrivesc oricand, oricum, pentru oricine!

Este serios, punctual, are cultura muzicala si stie sa faca diferenta prin muzica si programul artistic ales pentru eveniment.


DJ/M.C. Kristian Fire

Dj Kristian FireEste unul dintre cei mai activi dj din Romania, ba chiar ii place sa spuna ca el se simte invitat la petrecere, deoarece reuseste foarte bine sa se transpuna in postura invitatilor la eveniment si sa danseze de acolo de la pupitru alaturi de ei, creend astfel buna dispozitie si o atmosfera deosebita.

Nu este strain de microfon, ba chiar este o prezenta destul de activa pe tot parcursul evenimentului, reusind sa indeplineasca foarte bine si atributiunile de MC.


DJ/M.C. Ally

Dj AlyEste un dj renumit pentru varietatea muzicala pe care o abordeaza la un eveniment si pentru usurinta cu care face trecerile dintre melodii dar si intre genuri muzicale.

Atat dumneavoastra cat si invitatii vor termina evenimentul cu zambetul pe fata si vor ramane cu o amintire de neuitat.


DJ/M.C. Dany

Dj DanyDe 5 ani face parte din echipa Best-Dj, fiind si cel mai activ membru. Indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, o petrecere de firma sau o petrecere de copii, Dj. Dany are un program special, bine ales si stie sa faca foarte bine si partea de M.C. Pana in prezent a participat la peste 500 de evenimente in calitate de DJ sau MC, iar feedback-ul primit a fost unul foarte bun de fiecare data.