Istoric

istoric dj

Suntem o echipa tanara, dinamica, responsabila, cu capacitate de exprimare si evolutie.
Ne punem de fiecare data in locul celor pentru care lucram si incercam sa imbinam stilul lor, cu cel al invitatilor prezenti  la eveniment , prin viziune si gust.

Garantia profesionalismului? In cei peste 10 ani de cand ne ocupam doar de evenimentele fericite din vietile oamenilor, am acumulat vaste cunostinte profesionale, bineinteles prin dorinta de a realiza un eveniment unic si prin implicare in mod direct in acest fenomen. Am reusit sa capatam experienta necesara in organizarea evenimentelor de succes si am devenit competenti in realizarea unui eveniment unicsi intotdeauna cu un final memorabil!

Cunoasterea amanuntelor, istoric djcalitatea pachetelor de sonorizare si iluminat, remedierea imediata a oricarui inconvenient aparut si evitarea greselilor, au fost si raman atuuri importante in viziunea noastra. Suntem, intr-o continua ascensiune, facem lucrurile intotdeauna sa para simple, ne bucuram ca am trait experiente minunate in trecut alaturi de oamenii carora le-am oferit momente de neuitat. Muncim pentru cei ce isi doresc un eveniment de calitate, le stam la dispozitie cu cele mai inovatoare idei si avem aspiratii pe care ne asteptam sa le indeplinim exact asa cum se cere, ca o echipa de profesionalisti!

Trecut
Totul a inceput in primavara anului 2008, atunci cand Dj. Cryss a inceput si colaborarea cu Taraful Cleante, care din punctual nostru de vedere nu mai are nevoie de nicio prezentare. Deoarece solicitarile pentru evenimente depaseau cu mult posibilitatile fizice de onorare ale acestora, fondatorul a avut buna inspiratie de a recruta cei mai valorosi Dj ai momentului si sa infiinteze astfel echipa ce astazi poarta cu mandrie numele de Best Dj!
Cu timpul echipa Best Dj s-a slefuit, s-au creeat relatii interumane deosebite, iar interesul comun (de a duce mai departe cu mandrie numele companiei) a ramas neschimbat.
De-a lungul timpului ne-am largit orizonturile si am devenit mai “open-minded” – cum ar spune englezul – si ne-am specializat pe toate fronturile, ajungand sa putem oferii clientilor nostri cele mai bune solutii pentru evenimentele lor, indiferent de natura acestora (nunti, botezuri, majorate, cununii, petreceri de copii sau petreceri corporate).

Prezent
In prezent, atat in viziunea noastra cat si a clientilor nostri, Best-Dj reprezinta principala optiune in organizarea oricarui eveniment fericit din viata dumneavoastra, prezentand garantii solide si viabile fata de ceilalti concurenti.
djm2000cdj2000Firma noastra detine toate licente, atestatele si acreditarile necesare prestarii unor astfel de servicii, pe tot teritoriul Romaniei. Va recomandam sa va ganditi de mai multe ori inainte sa alegeti sa angajati un dj sau o firma care nu detine aceste licente.
Daca este sa ne raportam tot la perioada prezenta, suntem bucurosi sa va anuntam ca am incheiat un parteneriat de colaborare cu agentia de turism Holiday Travel din Bucuresti, cei care ofera tuturor clientilor nostri care aleg sa colaboreze cu noi pentru petrecerea de nunta, un voucher cu un discount de 10% din valoarea sejurului pentru „Luna de Miere”.

Viitor
Viziunea noastra pentru viitor ramane neschimbata, optimista si orientata intotdeauna spre client si spre necesitatile reale ale acestuia. Vom continua sa depunem toate eforturile pentru a multumi toti participantii prezenti la eveniment,  demonstrand solicitudine, inventivitate si profesionalism.