Echipa Foto-Video

In aceasta sectiune veti gasi toate informatiile tehnice cu privire la serviciile FOTO si VIDEO pe care vi le oferim. Trebuie sa precizam ca atat fotografii cat si cameramanii nostri au fost alesi in urma castingului de colaborare organizat de catre Best-Dj, pentru a va putea garanta servicii Foto / Video la un inalt standard de calitate si la un pret foarte accesibil.

Echipa foto-video

Pentru preturile pachetelor foto / video va rugam sa accesati meniul Servicii.

aparat foto nunta

Aparat Foto Canon EOS-1D C 4k
Canon EOS-1D C ofera filme 4k superbe, imagini statice incredibile – totul cu o singura camera.
O camera multimedia revolutionara care exceleaza atat in realizarea de imagini statice, cat si in inregistrarea filmelor,
EOS-1D C integreaza filmele 4k si functiile video avansate, precum Canon Log Gamma, intr-un corp DSLR de inalta performanta.

aparat foto nunta canon

Aparat Foto Canon EOS 6D
Aparatul foto Canon EOS 6D este intrarea ideala in lumea full-frame. Cu un corp compact si foarte solid si cu senzorul full-frame de 20,2 megapixeli ce ofera performante incredibile la valori ISO mari, Canon EOS 6D este companionul ideal pentru calatorii.

Sistemul de autofocus cu 11 puncte include un senzor central cu sensibilitate de -3 EV, fiind extrem de rapid si precis si in conditii de iluminare precare. Este cotat ca eficace si la lumina lunii.
• Senzor CMOS Full Frame de 20.2 Mpx

camera video nunta

Camera Video Canon XF-305
XF305, una dintre primele camere video profesionale Canon care foloseste ca mediu de stocare cardurile de memorie CF, combina un codec MPEG-2 4:2:2 de 50 Mb/s cu un obiectiv seria L Canon si 3 senzori CMOS Full HD si realizeaza materiale video HD exceptionale, stocate pe cardul CF.

 

Sony HDR-AX2000 AVCHD
camera video nunta djEste o camera video destinata profesionistilor si celor care au nevoie de calitate maxima, versatilitate si dotari de top. Camera va ofera control manual total asupra setarilor de imagine, permitand in acelasi timp si realizarea unor ajustari fine ce satisfac in totalitate chiar si cei mai pretentiosi utilizatori.
– Filmare Full HD plina de detalii in format AVCHD
– Senzor triplu (RGB) CMOS Exmor R™ de 6,0 mm (1/3”)
– Obiectiv G superangular cu zoom optic 20x
– Stabilizare optica SteadyShot