Orchestra

orchestra taraf dj nunta

Pentru toti aceea dintre dumneavoastra care doriti  sa pastrati traditiile neschimbate si sa nu existe nunta fara „lautari”, echipa Best-DJ va pune la dispozitie cea mai eleganta varianta, un MIX UNIC in Romania:

DJ pentru toata seara + un program special de 45 de minute al Tarafului Cleante.

Taraful Cleante abordeaza o multitudine de genuri muzicale – muzica lautareasca, folclor, cafe concert, pop-dance, cover-uri – reusind de fiecare data sa ajunga la sufletul marelui public. Marian Cleante si George Cleante reusesc sa impresioneze publicul prin show-urile lor, facand demonstratii fascinante cu vioara.

Ca si in orice alta profesie, munca si seriozitatea caracterizeaza Taraful Cleante. Buna dispozitie si atmosfera placuta pe parcursul spectacolelor estre intretinuta cu profesionalism de membrii tarafului, care datorita experientei acumulate de-a lungul timpului reusesc sa interactioneze cu publicul, creand totodata o legatura armonioasa cu acesta, astfel incat la finalul recitalului toata lumea sa fie in picioare si sa apaude cu putere demonstratia de virtuozitate a tarafului.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!

video cleante

Te-ar mai putea interesa:

WhatsApp chat