Dansatori

dansatori nunta

Spectacolele dinamice de dans oferite de perechile de dansatori profesionisti vor anima orice nunta, botez sau petrecere corporate, transformandu-l intr-un eveniment cu adevarat memorabil!

Show-urile dansatorilor profesionisti vor conferi oricarui eveniment ritmul si distinctia necesara pentru a ramane de neuitat. Dansatorii nostri va vor incanta cu momente coregrafice spectaculoase, vor anima atmosfera dansand impreuna cu invitatii si vor aduce distinctia si energia de care petrecerea are nevoie.

Puteti opta pentru unul din stilurile de mai jos, sau le putem cumula, cu o scurta pauza de 10-15 minute intre reprizele de dans, in care dansatorii isi vor schimba costumatiile.

LATINO: un moment plin de dinamism, ideal pentru a incarca cu energie orice petrecere. Spectacolul cuprinde reprezentatii de samba, rumba, cha cha, paso doble si jive, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor anima atmosfera, dansand impreuna cu invitatii.
Durata: 20-25 minute.

Pret (2 perechi): de la 1000 lei

STANDARD: un moment elegant, potrivit pentru inceputul serii, cuprinde reprezentatii de vals lent, vals vienez, tango si quick step, urmat de un moment interactiv in care dansatorii nostri vor dansa impreuna cu invitatii pe 2 sau 3 melodii standard.
Durata: 20-25 minute.

Pret (2 perechi): de la 1000 lei

dansuri latino nunta dj

NOU

DANSURI POPULARE: pentru ca horele si sarbele nu lipsesc de la nicio nunta, perechile de dans popular vor oferi o demonstratie ce cu siguranta va fi gustata de invitati si va umple ringul de dans. Spectacolul cuprinde 2 sau 3 suite de joc la alegere din diferite zone folclorice ale tarii (puteti alege din dansuri specifice zonelor: Moldova, Ardeal, Oltenia, Banat, etc.). Demonstratia dansatorilor este urmata de un moment inedit de dans impreuna cu invitatii.
Durata: 20-25 minute.

Pret (2 perechi): de la 1000 lei

Te-ar mai putea interesa:

WhatsApp chat