Magicieni

Iluzionisti si Mentalisti – Pret: de la 800 Euro

iluzionist munta bucuresti

In aceasta categorie denumita generic „MAGICIENI” am inclus atat ILUZIONISTII cat si MENTALISTII.
Este un model nou de divertisment practicat la evenimentele din Romania si care a prins o mare amploare inca de la infiintare, datorita spontaneitatii si captivitatii de care se bucura aceste spectacole.

ILUZIONISMUL inseamna intalnirea iluziilor cu muzica, dansul, teatrul, pantomima . Este o noua forma de exprimare artistica, aceea in care magicianul este un personaj, nu omul care vine si face trucuri ci omul care se transpune intr-un personaj. O forma de arta, un act de iubire fata de spectatori, pe care isi doreste „sa-i vrajeasca” astfel incat sa iasa din sala mai frumosi si mai buni.

iluzionist nunta bucuresti

MENTALISMUL  este o categorie a iluzionismului care imita citirea gandurilor, predictia, controlul mintii, telepatia, telechinezia si perceptia extrasenzoriala. Principiile folosite pentru a crea aceste efecte sunt: sugestia, hipnoza, programare neuro-lingvistica, citirea la rece, citirea limbajului corpului si a muschilor, distragerea atentiei, realitate dubla, prezentare si nu in ultimul rand manipularea iluzionistului clasic. Un spectacol inedit si amuzant, ce poate continua cu un moment interactiv in mijlocul invitatilor.

Te-ar mai putea interesa: