Solisti

solisti nunta dj

Silviu BirisSilviu Biris este inainte de toate un mare om, cu un simt al umorului deosebit si talent cu carul. Apoi este actor al Teatrului National I.L.Caragiale din Bucuresti, solist principal al Tarafului Bucuresti si nepotul renumitei cantarete de muzica populara Veta Biris.

Silviu Biris poate participa participa atat la evenimente private cat si la petreceri corporate, singur sau acompaniat de orchestra.

Abordeaza cu usurinta atat muzica usoara cat si muzica populara, lautareasca veche sa ude petrecere. Din repertoriul sau, nu lipsesc nici melodii ale Bucurestiului interbelic, dar nici piese ale unor mari nume pe plan mondial (Frank Sinatra, Dean Martin, Nat King Cole sau Elvis Presley).

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


diana matei solista nuntaDiana Matei este solista care din punctul nostru de vedere nu mai are nevoie de nicio prezentare.

Inchide ochii si asculta VOCEA care poarta cantul doinelor si al romantelor de altadat’ imbinate intr-o armonie nebuna cu ritmurile moderne ale timpului nostru.
Acea voce inconfundabila apartine unei artiste care si-a inceput de la o varsta frageda calatoria in lumea sunetelor, asimiland si daruind la randu-i muzica.

Numele ei este Diana Matei, iar statura-i fragila contrasteaza debordant cu puterea vocii sale, care te uimeste de fiecare data cand o asculti asa cum te uimeste discrepanta dintre modern si traditional.

Un amalgam de stiluri muzicale ce contureaza personalitatea acestei artiste au dat nastere unui material discografic de exceptie, realizat alaturi de Taraful Cleante, pe care il gasiti deja pe piata: Of ce dor, ce chin, ce jale!.

Datorita vastei experiente pe care o are in fata publicului, dar si a repertoriului extrem de variat, programul Dianei Matei este unul foarte flexibil si personalizabil in functie de dorintele voastre. Poate aborda atat melodii vechi, de suflet, (slagare, romante), muzica internationala veche si noua, cat si melodii de petrecere, hore, sarbe etc.

Diana Matei nu poate fi contractata pentru a canta pe negative, ci doar impreuna cu band-ul acesteia, care este compus din 4 instrumentisti si 4 dansatori.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


ruxandra pitulice solista nuntaRuxandra Pitulice este un artist desavarsit !

Ruxandra Pitulice Rizea este absolventa a liceului Dinu Lipatti si a Universitatii Nationale de Muzica Bucuresti.

Ruxandra este mostenitoarea talentului si calitatilor vocale de exceptie ale mamei sale, doamna Mioara Pitulice.

Cunoscuta solistă de muzică populară Mioara Pitulice, stabilită în SUA din 2002, a lăsat-o pe fiica sa, Ruxandra, să ducă mai departe numele şi faima dobândite de ea în peste 30 de ani de activitate.

Ruxandra Pitulice reuseste sa creeze la fiecare eveniment un program deosebit, incepand cu muzica usoara internationala, trecand prin muzica veche romaneasca si terminand cu hore si sarbe de joc, din toate zonele tarii.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


fanita modoran solista nuntaFanita Modoran este o indragita solista vocala de muzica de petrecere (atat populara cat si usoara).

O voce remarcabila cu un stil de interpretare original, talentata la folclor care a luat mai multe premii si locul I in topul radio, pentru muzica de Vlasca. Si-a format un bogat repertoriu de muzica de petrecere, muzica usoara si folclor romanesc. A inceput cariera muzicala inca de cand era copil (de la varsta de 14 ani), participand la multe concursuri si festivale de muzica; Este absolventa a Facultatii de Muzica din Bucuresti, sectia Pedagogie Muzicala. A avut aparitii la diferite posturi TV: Kanal D, Etno TV, TVR, Taraf TV, etc.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


fane dumitrache solist nuntaFane Dumitrache este solist de baza al tarafului Cleante, alaturi de care activeaza inca din 2010.

Fane Dumitrache provine dintr-o familie de renumiti lautari. A fost angajat al Ansamblului Doina Bucurestiului, in perioada 1990 – 2007. In toata aceasta perioada de colaborare cu Ansamblul Doina Bucurestiului , sustine zeci de concerte in tari precum : Germania, Franta, Spania, Italia, Austria, Ungaria, Elvetia, Portugalia, etc.

Prin maiestria si talentul sau insufleteste tot cea ce inseamna muzica adevarata: cafe concert, muzica de petrecere si voie buna , toate cantate la cel mai inalt nivel de profesonalism.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


mihai napu solist nuntaMihai Napu este Nascut pe 07.07.1967, intr-o zi de vineri la pranz sub semnul racului cu ascendent in balanta. 9 ani mai tarziu se apuca de muzica strangand bani in sticla de lapte pentru a-si cumpara chitara rece, devenind solist vocal si chitarist stangaci.

Pasionat la inceput de muzica pop-rock, folk, flamenco invata sa cante diferite piese ABBA, Elvis, Beatles, Modern Talking, diferite piese din “Cenaclul Flacara” condus de poetul Adrian Paunescu si ceva ritmuri flamenco. Mai tarziu face scoala populara de arta la chitara si vocal timp in care da nenumarate spectacole in scoala si liceu.

La 19 ani obtine atestat de chitara si atestat de solist vocal, incepandu-si cariera de muzician profesionist. In anul 1990 canta cu contract in Serbia, revine in tara si isi continua profesia in localurile din Bucuresti, alaturi de formatia ‘Bravo” si “Heaven’’. In 1993 pleaca in Germania unde canta cu Heinz Band din Rehlingen/Saarland, in 1994 revine in Romania si incepe activitatea ca membru al “Cenaclului Flacara” iar in 1995 infiiinteaza “EST” impreuna cu Florentin Milcof.

In 2000 incepe colaborari artistice cu formatia de muzica Aromana “Shopatlu” condusa de Nicu Grameni, in 2004 intra in grupul vocal “Boema” infiintat de Victor Socaciu, in 2005 canta in Germania la Soemerda apoi in Romania in concerte cu Victor Socaciu, Vasile Seicaru, Stefan Hrusca, in 2006 canta in Cehia la diferite evenimente mondene, in 2007 intra in Orchestra nationala de Folclor alaturi de marii artisti de geniu si dirijori cum ar fi naistul Gheorghe Zamfir sau Constantin Arvinte si canta in nenumarate concerte, spectacole. Participa la festivalul “Mamaia” cu diferite trupe si colaborari si insumeaza la activ peste 300 de emisiuni radio si TV.

Este un artist complet, exigent si extrem de serios, reusind sa transforme chiar si o petrecere mica intr-un moment de magie.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!


raluca dan solista nuntaRaluca Dan este o solista tanara, motivata si cu o voce inconfundabila.

Primul contact cu muzica l-a avut la varsta de 9 ani cand a fost inscrisa de catre bunica ei la sectia de Canto din cadrul Palatului Copiilor iar mai apoi a absolvit si Scoala Populara de Arte –sectia Canto muzica usoara . In tot acest timp a participat la diferite spectacole si festivaluri din tara , unde a castigat mai multe premii. Mai tarziu, a cantat in cadrul mai multor emisiuni de televiziune :“Nunta cu Surpriza”-Kanal D ,”Chic & Shake”-Euforia Tv , “Nici devreme, nici tarziu”- 6Tv, etc. In prezent colaboreaza cu mai multe trupe de cover-uri , formatii de nunta si cu echipa Best-Dj. Repertoriul pe care il detine acopera o paleta larga de stiluri muzicale: pop, rock, latino, r&b, blues, rock&roll etc.

Poate realiza programe individuale de muzica usoara cu cele mai cunoscute cover-uri internationale si romanesti, imbinate intr-un spectacol de aproape trei eferturi de ora. Astfel de programe pot fi o surpriza placuta pentru invitati sau miri si o pata de culoare pentru orice eveniment.

Durata programului 40-45 min.
Pentru a verifica disponibilitate si oferta de pret , va rugam sa ne CONTACTATI!

Te-ar mai putea interesa:

WhatsApp chat