Artificii pentru primul dans de nunta – motive pro si contra

Prima documentare istorica a artificiilor este datata din secolul al 7-lea, in China.

Artificiile pentru primul dans au fost introduse in cadrul evenimentelor de tip nunta / botez in urma cu aproximativ 15 ani, dar erau doar doua firme care se ocupau cu asa ceva, avand preturi destul de scumpe.

In ultima perioada am tot auzit contradictii in mediul online legate de artificiile pentru primul dans, sau dansul mirilor – asa cum se mai numeste el. Ei bine acest articol vine cu argumente solide, tocmai in ideea de a clarifica acesta disputa si de a-i ajuta pe cei care au dubii daca vor artifcii pentru dansul mirilor sau nu.

Artificii pentru primul dans al mirilor
Artificii pentru primul dans al mirilor

Am sa incep cu motivele PRO, deoarece sunt mult mai multe 🙂

  1. Simbolistica. Artificiile erau folosite in antichitate pentru a alunga spiritele rele si pentru a aduce prosperitate. Simbolul lor a ramas neschimbat si in ziua de astazi.
  2. Impact vizual. Momentul in care artificiile sunt declansate starnesc ropote de aplauze, si toti invitatii se straduiesc sa imortalizele cat mai bine momentul.
  3. Amintiri deosebite. Sunt anumite momente in viata cu care nu te mai intalnesti a doua oara. Nunta este unul dintre acestea si este pacat sa nu fie imortalizat cum se cuvine, cu cele mai frumoase fotografii, la cei mai frumosi ani din viata.
  4. Declansare automata. Artificiile sunt montate pe niste sisteme wireless (fara fir) speciale care ajuta la declansarea lor simultana si exclude posibilitatea declansarii accidentale a acestora.
  5. Flacara rece. Artificiile nu ard cu flacara calda, materialele din care sunt fabricate ajuta la creearea unei “flacari reci” peste care se poate trece chiar si cu mana goala fara sa se intample absolut nimic.
  6. Fara fum. Ultimul model de artificii (cele pe care le folosim si noi) in momentul in care sunt declansate emana foarte putin fum si nu sunt toxice.

Motivele CONTRA folosirii artificiilor la dansul mirilor:

  1. Senzorii de fum. Daca locatia unde se va desfasura evenimentul are montati senzori de fum si acestia nu pot fi pusi pe pauza pe durata desfasurarii primului dans.
  2. Spatiu redus. Daca ringul de dans este foarte redus sau inexistent, atunci aplasarea si actionarea artificiilor devine foarte dificila sau nerecomandata.
Artificii cu flacara rece si fum greu pentru amintiri de neuitat
Artificii cu flacara rece si fum greu pentru amintiri de neuitat

Echipa Best-Dj Romania va pune la dispozitie un event planner care va va ajuta sa configurati pachetul de artificii pentru primul dans exact asa cum va doriti. De asemenea, aveti tot sprijinul nostru pentru a putea sa va alegeti un pachet de sonorizare si lumini exact asa cum va doriti, personalizat 100% pe nevoile voastre.

Profita acum de consiliere gratuita in alegerea Dj-ului si a pachetului de sonorizare potrivit pentru evenimentul tau! Ne poti contacta la tel 0767552277 sau poti vizita pagina de contact, unde ne poti scrie direct. Timpul mediu de raspuns e de 20 minute.