Masca LED pupitru DJ – un detaliu ce nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment

Daca si tu esti genul de persoana careia ii place ca toate lucrurile sa fie la locul lor si aranjate la milimetru daca se poate, atunci in mod sigur trebuie sa arunci o privire la masca LED pentru pupitru Dj-ului.

Este cea mai noua si mai eleganta solutie pentru mascarea cablurilor inestetice care nu dau tocmai imaginea de ansamblu dorita, mai ales intr-un local elegant aranjat in detaliu pentru o nunta sau un botez deosebit.

Masca pentru pupitrul Dj-ului este confectionata dintr-un material ce permite propagarea difuza a luminii, astfel incat cu ajutorul celei mai noi tehnologii LED putem sa ii dam culoare. Absolut orice culoare doriti dvs se poate realiza prin combinarea cromatica a ledurilor RGB (rosu – verde – albastru).

Dimensiunea este adaptabila si astfel se poate incadra cu usurinta si intr-un colt al unui restaurant mai inghesuit cat si pe mijlocul scenei in cadrul unui local ce dispune de mai mult loc pentru zona de muzica.

Echipa Best-Dj Romania va pune la dispozitie un event planner care va va ajuta sa va decideti asupra culorii care este cea mai potrivita pentru voi si sa va configurati un pachet de sonorizare si lumini exact asa cum va doriti, personalizat 100% pe nevoile voastre.

Profita acum de consiliere gratuita in alegerea Dj-ului si a pachetului de sonorizare potrivit pentru evenimentul tau! Ne poti contacta la tel 0767552277 sau poti vizita pagina de contact, unde ne poti scrie direct. Timpul mediu de raspuns e de 20 minute.