DJ pentru petrecerea de majorat – o idee excelenta

In sfarsit a sosit clipa mult asteptata in care oficial devii matur, a sosit momentul majoratului tau. Momentul in care oficial te poti apuca de scoala de soferi si poti sa iesi cu prietenii tai oriunde vrei, fara sa mai ai restrictii la intrare. Este un moment marcant din viata oricarui om, indiferent ca este baiat sau fata, majoratul ramane ceva aparte si este recomandat sa il sarbatoresti intr-un mod in care iti place, alaturi de cei dragi tie, si sa ramai cu o amintire extraordinara de la aceasta petrecere.

Dupa ce ai studiat putin “piata” si vezi concret ofertele locatiilor care organizeaza astfel de petreceri, si faci o comparatie cu un club de exemplu, unde trebuie sa platesti intrarea pentru fiecare invitat, unde ti se impune o consumatie minima la fiecare masa, unde te gandesti ca nici muzica nu e posibil sa fie pe placul tau, ajungi la concluzia ca cel mai frumos si convenabil pentru tine este sa alegi o locatie care iti place, si sa iti angajezi un DJ pentru petrecerea ta de majorat.

Un DJ cu experienta va sti cum sa intretina atmosfera la petrecerea ta de majorat

Avantajale sunt multe, iar cele mai importante, si mai ales cele care merita mentionate, sunt cele legate de faptul ca poti face impreuna cu prietenii si dj-ul un playlist personalizat, care sa se muleze perfect pe preferintele voastre muzicale. Un lucru deosebit la BEST DJ este ca iti poti configura singur pachetul de sonorizare si lumini exact asa cum vrei, dupa gustul si posibilitatea ta financiara.

Pentru petrecerea de majorat noi recomandam varianta de Dj + MC sau Dj care poate face si singur partea de MC, care sa simta publicul si sa il faca sa fie aproape tot timpul pe ringul de dans (cu exceptia momentelor in care toata lumea merge la fumat 🙂 ).

Alege un DJ pentru o petrecere de majorat memorabila

Cele mai frumoase amintiri pe care multi dintre cei trecuti de varsta majoratului le au, pana in momentul in care ajung sa isi intemeieze o familie, sunt cele de la majorat, unde au dansat si s-au distrat pana dimineata, alaturi de colegi si prieteni.

Iti recomandam sa te apuci din timp (minim 3 luni inainte) de organizarea si planificarea tuturor detaliilor legate de majoratul tau si sa iti alegi un DJ pentru majorat care sa se muleze perfect pe preferintele tale muzicale. E necesar sa stabilesti cu el o intalnire pentru a va cunoaste si pentru a pune la punct toate detaliile necesare. Echipa Best-Dj Romania iti vine in sprijin cu un event planner, fara absolut niciun cost, care sa te ajute sa iti configurezi pachetul de sonorizare, lumini si efecte speciale exact asa cum iti doresti, pentru ca petrecerea ta sa fie una memorabila, despre care sa se vorbeasca foarte mult timp, chiar si dupa ce s-a terminat

Ecrane LED, schela de lumini, fum si multe altele pentru petrecerea de majorat

Profita acum de consiliere gratuita in alegerea Dj-ului si a pachetului de sonorizare potrivit pentru majoratul tau! Ne poti contacta la tel 0767552277 sau poti vizita pagina de contact, unde ne poti scrie direct. Timpul mediu de raspuns e de 20 minute.