Cum alegi un DJ Botez potrivit

Ei bine, daca ai ajuns ca citesti acest articol vreau sa te felicit pentru minunea de acasa ce prilejuieste aceasta petrecere de botez. Felicitari si sa va aduca numai bucurii!

In ziua de astazi nu mai este o problema sa gasesti un dj pentru botezul tau. Doar cu o simpla cautare pe google gasesti zeci, poate chiar sute de dj care isi ofera serviciile pentru o suma mai mica sau mai mare de bani. In acest articol vreau sa iti arat principalele aspecte de care trebuie sa tii cont cand te-ai hotarat sa iti alegi dj-ul pentru botezul tau.

De departe cele mai importante aspecte sunt cele legate de experienta si cultura muzicala ale dj-ului. In mod sigur un dj cu o vasta cultura muzicala si o experienta de cativa ani in care a participat si organizat evenimente de botez, poate face o atmosfera deosebita indiferent de publicul pe care il are la un eveniment si poate este reticent in a iesi la dans inca din primele momente ale inceperii evenimentului.

Al doilea aspect ca si importanta in alegerea dj-ului potrivit pentru botezul tau este atitudinea acestuia. Aici trebuie sa vezi foarte clar daca dj-ul pe care vrei sa il alegi este pozitiv, daca dj-ul vorbeste sau nu la microfon, daca are dezvoltate abilitatile de comunicare, eventual si in limba engleza daca este cazul, si daca intervine la microfon pentru a face atmosfera

In alta ordine de idei, pentru a evita o eventuala surpriza neplacuta datorata unei posibile imbolnaviri a dj-ului (sa nu uitam ca si acestia sunt oameni si orice este posibil) iti recomand sa alegi o firma care are mai multi dj angajati si care sa iti ofere seriozitatea contractuala si punctualitatea de care avem nevoie cu totii

Un aspect care trebuie mentionat in aceasta lista “must have” pe care o facem cand cautam dj-ul potrivit pentru botez, este chiar aspectul vizual al acestuia. Si aici ma refer desigur la tot ce cuprinde acest termen, de la imbracaminte, incaltaminte, felul in care isi aranjeaza parul si barba, daca este cazul, la tot ce este necesar pentru a putea face o impresie cat mai placuta invitatilor si a nu parea “ca nuca in perete”. Din pacate sunt destul de intalnite cazurile cand dj-ul alege tinuta nepotrivita la un eveniment unde toata lumea vine imbracata elegant.

Tot de aspectul vizual tine si modul in care dj-ul isi instaleaza aparatura si cat de frumos mascheaza cablurile si toate accesoriile necesare desfasurarii activitatii lui. Poate la prima vedere nu pare un detaliu care e demn de luat in calcul, dar iti spun din propria experienta ca acest detaliu face diferenta.

Un alt aspect care poate face diferenta dintre o petrecere reusita si un esec total este aparatura folosita (boxe, mixer, microfon, laptop etc.). Desi la prima impresie toate boxele seamana intre ele, daca stam si facem un mic studiu de caz prin magazinele de specialitate putem observa cu usurinta diferentele de pret dintre o boxa ieftina, de slaba calitate (cateva sute de lei), si o boxa profesionala al carei pret se ridica la cateva mii de euro. Ce pot sa te asigur este ca aceasta diferenta de pret se reflecta direct in felul in care muzica se aude pe ringul de dans si in intreaga sala. Iti recomand sa te informezi care sunt pachetele disponibile pe care le detine dj-ul pentru botez pe care doresti sa-l contractezi si care dintre acestea este cel mai potrivit pentru locatia ta.

Profita acum de consiliere gratuita in alegerea Dj-ului si a pachetului de sonorizare potrivit pentru evenimentul tau! Ne poti contacta la tel 0767552277 sau poti vizita pagina de contact, unde ne poti scrie direct. Timpul mediu de raspuns e de 20 minute.