Schela de lumini pentru nunta – iata ce trebuie sa stii

Ce reprezinta schela de lumini si de ce a devenit asa de intalnita la aproape toate nuntile?

“Schela” propriu-zisa este un sistem de sustinere, compus din doua stative reglabile pe inaltime si cel putin doua traverse metalice, de diferite lungimi, prin care se creeaza lungimea dorita.

“Luminile” ce vin montate pe schela de lumini pot fi de mai multe feluri (moving headuri, wash-uri, beamuri sau pari LED). Configuratia acestora cat si numarul de aparate necesare sunt stabilite in general de catre luministul firmei organziatoare, in functie de spectacolul de lumini pe care il are de regizat.

Pozitionarea ideala a schelei de lumini pentru nunta este in spatele formatiei, band-ului, tarafului sau dj-ului care ocupa zona destinata muzicii.

Programele de lumini se stabilesc de comun acord cu mirii sau se lasa aceasta sarcina exclusiv pe mana luministului. Aceste programe se concep in asa fel incat luminile sa fie intr-o armonie perfecta cu muzica, in orice moment al evenimentului. Pentru partea de inceput cand muzica este “soft” si la un nivel destul de scazut, luminile pot fi setate static, sa scoata in evidenta anumite elemente arhitecturale ale locatiei, sau dinamic, cu o miscare foarte lenta pe ringul de dans sau prin intreaga sala. Pe masura ce ritmul muzicii se intensifica, atunci si luminile vor capata o viteza de deplasare mai alerta si vor completa perfect ambientul de pe ringul de dans. Invitatii se vor simti mult mai putin “urmariti” de catre persoanele ce prefera sa ramana la mese in detrimentul ringului de dans, iar petrecerea in sine va avea doar de castigat.

Un alt moment important in care schela de lumini poate face diferenta, este momentul in care se prezinta tortul mirilor. Toate luminile locatiei se vor stinge, iar moving headurile vor fi orientate catre mijlocul ringului de dans, pe culoarea alb si astfel se va creea o imagine de neuitat cu mirii care se bucura de momentul taierii tortului si in fundal se vor vedea “coloane albe de lumina”.

Este suficient sa vezi o singura data cum arata un eveniment cu o schela de lumini profesionala si iti garantam ca va fi dragoste la prima vedere.

Daca doresti consiliere gratuita in alegerea schelei de lumini potrivita pentru evenimentul tau, ne poti contacta la tel 0767552277 sau poti vizita pagina de contact, unde ne poti scrie direct. Timpul mediu de raspuns e de 20 minute.